Psicologo en Mollet y Pareja

TODA NUESTRA INFORMACIÓN EN LAS WEBS:
www.xavierconesa.com
www.psicologo-mollet.com

La psicologia és una disciplina que cada vegada s'ha tornat més popular. Tot i que molt poca gent reconegui anar a un professional de la salut mental, cada vegada és més habitual i l'estigma està desapareixent. Trastorns com la depressió i l'ansietat s'estan convertint en epidèmies globals, la qual cosa es podria explicar, per exemple, perquè cada vegada l'entorn és més exigent.

Què és la psicologia?
La psicologia és la ciència que s'encarrega de l'estudi dels processos mentals i de la conducta, ja sigui d'individus o de grups. És la ciència que estudia la ment humana i permet conèixer els camps que estudia la psicologia tradicional, com, per exemple: l'atenció, les relacions personals, la motivació, etc.

Branques de la psicologia
Hi ha diversos tipus de psicologia o branques de la psicologia, les principals són tres:

La psicoanàlisi: branca que crec Sigmund Freud i que es basa en l'estudi del món oníric. En la seva època va ser tota una revolució i postulava que la conducta de l'ésser humana es basaven en pulsions de natura, sobretot, sexual.
El conductisme: es basa en no a explicar la conducta, sinó en analitzar-la i treure conclusions. Es basa en el mètode científic i segueix els patrons de causa-efecte.
El cognitivisme: s'encarrega de l'estudi dels processos mentals. Estudia àmbits molt diversos, com la presa de decisions i l'aprenentatge.

Psicologo mollet, psicologos mollet del valles, xavier conesa psicologo, psicologo en Mollet, sexologo en mollet, terapia de pareja en Mollet

Comentaris